Nazist og Irak-veteran: "Vi tager landsforrædernes højborg"

1 august 2011 | Aktuelt

Researchkollektivet Redox kan i dag afsløre, at Chris Haaning Sørensen, medlem af Danskernes Parti og tidligere udsendt i Irak, på Facebook giver udtryk for at ville slå politikere på Christiansborg ihjel.

Foto: Chris Haaning Sørensen ved DNSB-koncert i hovedkvarteret i Greve, 4. september 2010.

Facebook-skærmbilledet, som stammer fra marts i år og er gengivet her i artiklen, viser Chris Haaning Sørensen der poserer med sin riffel under sin udsendelse i Irak. I kommentarfeltet skriver en af hans venner, at de sammen "lige kan rydde op i Aarhus". Til det svarer Haaning Sørensen, under navnet Chris Warmetal: "Jeg stemmer for vi bare tager landsforræder højborgen i kbh i stedet aka christiansborg".

Hans kammerat replicerer: "åh ja, og hejser flaget i toppen når alle møgsvinene er døde". Chris Haaning Sørensen svarer: "præcis du".

Chris Haaning Sørensen var i en årrække medlem af DNSB, men brød ud sammen med Daniel Carlsen og en række andre medlemmer tilbage i april i år. Han er i dag medlem af Danskernes Parti, der har planer om at stille op til kommunalvalget i 2013.

Støt Redox! Vores arbejde er desværre ikke gratis, så overfør gerne et støttebeløb til reg: 8401 konto: 0001155573

Rettelse: I første udgave af artiklen skrev vi at Chris Haaning Sørensen har været udsendt i Afghanistan. Der er retteligt tale om Irak. Vi beklager fejlen.