Nordjysk højreekstremist bag dødstrusler mod MF’er

25. juni 2010 | Aktuelt

Flere medier rapporterer i dag, at en kvinde er blevet idømt 30 dages fængsel for dødstrusler mod Enhedslistens folketingsmedlem Per Clausen. Kvinden er dog ikke hvem som helst - der er tale om den mange gange straffede racist Louise Siegenfeldt Jensen.

Foto: SIAD-netværket i Aalborg under en demonstration i maj 2007 - Louise Siegenfeldt Jensen har fungeret som del af gruppens ’vagtværn’ ved forskellige manifestationer i det nordjydske.

Louise Siegenfeldt Jensen (tidligere Louise Øbro Jensen) er et særdeles kendt ansigt hos Nordjyllands Politi. Hun blev så sent som i marts i år idømt et års fængsel for at have solgt et oversavet jagtgevær på et værtshus.

Tidligere har Louise Siegenfeldt Jensen været fængslet for besiddelse af en skarpladt pistol og for salg af narkotika, desuden har hun en lang række af voldssager på cv’et, og sidst, men ikke mindst, stod hun i 2005 bag en bombetrussel mod Aalborg Banegård midt i juletrafikken.

Hun har sin baggrund i hooligan-miljøet i AaB, hvor hun dog ikke har spillet nogen væsentlig rolle den seneste tid, blandt andet fordi hun har brugt det meste af sin tid i fængsel.

Politisk har hun været en del af SIADs netværk i Aalborg, og har fungeret som ’vagtværn’ ved gruppens demonstrationer i hjembyen. Hun har desuden, sammen med en række unge AaB-hooligans, adskillige gange angrebet spilletstedet 1000Fryd i det centrale Aalborg.

Pt. afsoner Louise Siegenfeldt Jensen i Statsfængslet Møgelkær.