Thor Steinar-netbutik hacket

4. januar 2010 | Aktuelt

For få dage siden publicerede en gruppe hackere et komplet kundekartotek fra det tyske nazi-tøjmærke Thor Steinars netbutik. Ud af de 54.419 personer i registret er cirka 200 danskere.

Udover kundekartoteket, som vi vender tilbage til om lidt, fortæller hackerne også, at netbutikken, blot i 2007 og 2008, tilsammen har indtjent svimlende tre millioner euro, mere end tyve millioner danske kroner.

Med kunderegistret har hackerne via kundernes postnumre lavet et oversigtskort over Tyskland, der viser hvordan de tyske kunder fordeler sig geografisk. Det viser, at det gamle Østtyskland har en klar overvægt af kunderne.

Naturligvis tæller registret en række prominente danske højreekstremister. En af de mere interessante er den Junikredsen-tilknyttede politimand Peter Ulrik Jensen, der sidste år blev idømt en betinget fængselsstraf for at misbruge sin adgang til politiets registre. Dengang sagde han i et interview i Jyllands-Posten, at "personligt tager afstand fra al nazisme". Peter Ulrik Jensens afstandstagen til trods, er han opført i det nynazistiske tøjmærke Thor Steinars kundekartotek.

To andre personer, der er tilknyttet Martin Kaslers blog Junikredsen, bz-stikkeren Lars Agerbak samt Anders Fog Sørensen, der for Dansk Forum infiltrerede den autonome ungdomsorganisation Rebel i 1999, figurerer også på listen over kunder. Du kan læse mere om Junikredsen og Peter Ulrik Jensen-sagen her.

I kartoteket står også en række medlemmer af Vederfølner, White Pride, Århus Mod Moskeen, Danmarks Nationale Front, Dansk Front, DNSB, samt enkelte hooligans. Cirka tre fjerdedele af danskerne i kundekartoteket er af Redox kendt fra højreekstreme aktiviteter i løbet af de seneste årti.

Hvis du vil læse mere om Thor Steinar, så kan vi anbefale bogen ’Postboks 38’, udgivet af Redox i foråret 2007.